Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, sineanlayışiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar baştan aşağı size özeldir. Ancak yeniden bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç bekçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu makaslamakmda hasetn her saatinde sinemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz bile keyfinize bakarak, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetleme Etme El özümlemeı Karayip purolarda sinemeden önce nemliliğini kontrol eylemek gerekir. Bu Toscanello sinein geçerli bileğil. Toscanello severler damak zevklerine bakarak farklı nem oranlarında sinemeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak berenarı da tecrübe yanılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi gereken önemli bir kural var. Puro sadece lakin sadece kokusuz hırsle yakılır! Puro her hengâm evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kadar dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilişik ve ilgi ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde doğru. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken sıcaklık puroya dikme dokunuş etmemelidir. Coşkun maviliği purodan berenarı uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her semtı kırmızıya döndüğünde kızartma anlayışlemini başlangıçardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 rütbe eğimle, aleve tam dokunuş etmeyecek şekilde tutun. Bu anlayışlemi yaparken tüm ayağın tay yanması gerektiği sinein puroyu aynı zamanda nizamlı bir şekilde 360 rütbe döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına natürel alevli çakmalara bakarak berenarı daha uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu biçim çakmaklar çok yavuzdür ve zait doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma anlayışlemi natürel alevli çakmaklarla, berenarı hengâm alabilir. Bu süre size vakit kaybı kadar aynükebilir lakin puro çıdam ve iş ister. 5- İyi Yandığını Denetleme Etme Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı kontrol edelim. Puroyu kızartma anlayışleminden sonra aksi çevirip suretünüze berenarı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hafifçe tarz üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm bacak kıpkırmızı ise yakma anlayışlemini başlangıçarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her semtı tam yanmamışsa, yani tüm bacak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu ağızınıza gnaşin. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki küçük soluk daha çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış kol da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Ferahçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz sineime apiko. Peki evet siz apiko mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çısıkıntılı çısıkıntılı sineilmeli. Alacağınız her soluk ortada en azcaından 40 saniye ümit etmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kadar sinemeye çalışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı sineimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da vakit kaybetmeden hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı sinemeye devam ederseniz, puro o denli kırıcılaşır ki hiç sineilemeyecek duruma gelebilir. Küçük bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Kötü hafifçe ağıza doldurulur ve kâm azrailların dumanla uyartılmasına mezuniyet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıekeın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha azca ilişik gösterdiğinizin bir anlayışaretidir. Sönen puronun küllerini hakkıyla temizleyin. Bunun sinein kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri hakkıyla temizlediğinizden emin olduktan sonra puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim sinetiğim Toscanello sinein gene yakma iş örgütleme etmez. Ancak baskı özümlemeı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda acılık hissedeceğinizi göstermek isterim.

Eğer puro kaliteli bir puro ise 15 yıl hatta daha uzun bir süre bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve mutlaka şart olan 2 kuralı valörız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın zeminın hararet dereceıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız zemin sıcaklığının 16 ila 18 rütbe ortada olduğundan emin olmanız gerekiyor. Aile içinde bu sıcaklığı yakalamanız olabildiğince zordur. Bu yüzden zemin sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza icap yoktur. Lakin nasıl şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama zeminını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda hiçbir iş ile hakkındalaşmazsınız. Muhafaza zeminı sıcaklığında asıl iş zeminın soğuk bileğil zait har olmasıdır. Çünkü saklama zeminı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile hakkındalaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise saklama zeminının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet zait kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbet nem saklama zeminı sıcaklığına bakarak değişme gösterecektir ve bu yüzden bile saklama zeminı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro saklama kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yasak ise herhangi bir tarz geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta tarz geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama zeminının tarz geçirmemesi ve buna ilgilı olarak da kutu sineindeki nem ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak sinein anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı esenlayacak mutlaka tarz geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En uz humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları mutlaka tarz geçirmedikleri sinein sair rakiplerine oylumlu başkalık atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.